Aktiviteter & arrangemang på Hörle herrgård

Hör av er till oss med era idéer och önskemål – herrgården är en unik plattform för kreativa arrangemang och möten

Herrgården erbjuder en unik miljö för t.ex. konferens, utbildning, event, mat & kultur. Under sommarhalvåret erbjuds även Bed & Breakfast möjligheter. Arbetet med att restaurera och utveckla herrgården har skett i nära samarbete med Länsstyrelsen och Europeiska jordbruksfonden för landsbyggdsutveckling.

I herrgården finns idag bl.a. konferensrum för upptill 20 personer, matsal för max 50 personer, biljardrum, flera mindre rum för avskildhet eller mindre grupparbeten. Här finns även fem stycken helt nyrenoverade dubbelrum och två tillhörande badrum. Behövs det fler sängplatser finns det möjlighet i angränsande hus. Köket i herrgården är av modern restaurangstandard och kan erbjuda måltider av hög klass för de flesta behov, med inhyrd kock eller för cateringarrangemang. I souterrainvåningen finns möjlighet för ”team-building” aktiviteter, pingis och dart m.m.  

Souterrainvåningen har under mer än femton år regelbundet hyrts av Galleri Hörle Slott (läs mer om verksamheten och planerade utställningar på www.gallerihorleslott.se).

Aktiviteter & arrangemang

av maj 17, 2016