Välkomna till Hörle Herrgård – här väntar en härlig vistelse skräddarsydd efter dina önskemål och behov! Som gäst disponerar ditt sällskap själva över hela eller delar av herrgården i en exklusiv, men samtidigt trevlig ”hemma hos” miljö!

Herrgården inrymmer bankettsal för upptill 60 personer, flera mindre och mellanstora salonger, biljardrum, konferensrum, ett välutrustat restaurangkök och en mindre matsal. I huset erbjuds 5 dubbelrum med två gemensamma toalett- och duschutrymmen av högsta klass, men ytterligare sängplatser finns att tillgå i närliggande hus.

Här möts och umgås ni i en rogivande och inspirerande miljö. Herrgården lämpar sig bäst för mötesarrangemang upptill 30 personer, konferens med övernattning för 10-15 personer och festarrangemang utan övernattning för upptill 60 personer.

Vi erbjuder även helt anpassade privata arrangemang där det är fullt möjligt att ta med egen kock och skräddarsy en verkligt exklusiv upplevelse för dig och dina gäster.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att ordna ett lyckat arrangemang!

Herrgårdens framsida med sin stenlagda borggård ligger i nära anslutning till landsvägen genom Hörle samhälle och på husets baksida ligger Lagans vatten bara meter ifrån huset och erbjuder en vacker utsikt och fina möjligheter till utomhusaktiviteter.